Nieuws

Nieuws van Henk Bovee; Eetkamer meubelen

Eetkamer meubelen

Naast keukens kunnen wij ook een tv meubel, bureau, waskeukeninrichting, tafel met stoelen, banken en wandkasten, staand en hangend leveren. Alles perfect passend bij uw keuken.

 

Nieuws van Henk Bovee; Waterontharder

Waterontharder

Ga ook voor 100% kalkvrij water!

Kies voor de OMEGA Waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water.

Vanaf nu glimt je badkamer en je keuken als nieuw.  Je duur aangeschafte apparatuur gaat langer mee en gebruikt minimale energie. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. Ook je servies en glaswerk blijft glanzend en helder.  Onze waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest.

Nieuws van Henk Bovee; Zonnepanelen

Zonnepanelen

Henk Bovee Horst heeft het gehele dak volgelegd met zonnepanelen. Hierdoor wordt de gehele jaarbehoefte aan stroom van ons bedrijf afgedekt. Bovendien is dat onze bijdrage aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Nieuws van Henk Bovee; Nieuwe Look

Nieuwe Look

Wellicht heeft u het al gemerkt. Wij hebben ons wagenpark geheel vernieuwd. En tevens alle auto's voor zien van een geheel nieuwe look.